Tésztában sült hal
Tésztában sült hal
Hozzávalók 6 személyre
- 6 főre: 2 csomag leveles tészta
- 1 csomag bacon szalonna
- 1 csomag(1 kg) tengeri hal
- 2 csokor kapor
- 25 dkg túró
- só
- fűszerek
Elkészítés:
Az egyik csomag leveles tésztával béleljünk ki egy közepes tepsit. Az előzőleg hal fűszerkeverékkel megszórt halat fektessük egymás mellé.
A túrót keverjük sóval és apróra vágott kaporral, ezt kenjük szét rajta, majd takarjuk be a másik csomag tésztával. A legtetejére fektessük a bacon szalonnát, majd tegyük a sütőbe.
Kb. 1 óra alatt közepes hőfokon készre sül.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept