Isteni kaszinótojás
Isteni kaszinótojás
Hozzávalók 4 személyre
- 10 db tojás
- 2 dkg olvasztott vaj
- 0,5 teáskanál mustár
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 3 teáskanál tejföl
- 0,5 teáskanál reszelt vöröshagyma
- 1 teáskanál apróra vágott petrezselyem
- néhány dkg póréhagyma és pritaminkrém a díszítéshez.
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, kettévágjuk, a sárgájukat külön tálkába rakjuk. Sóval, borssal, olvasztott vajjal, mustárral, hagymával és petrezselyemmel ízesítjük a villával összetört tojássárgákat. Jól kikeverjük, majd a tojásfehérjékbe halmozzuk a masszát. Díszíthetjük póréhagymával, pritaminkrémmel, petrezselyemzölddel, kaviárral, szardíniával is - ízlés szerint. Én tartármártással kínálom.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept