Vörös tonhalas pástétom
Vörös tonhalas pástétom
Hozzávalók 2 személyre
- 1 kisebb szelet vörös tonhal
- 1 tk szőlőmagolaj a sütéshez
- 2 ek vaj
- 2 ek majonéz
- 1 zöldhagyma
- só, bors
Elkészítés:
A tonhalat mindkét oldalán nagyon forró serpenyőlapon, 1-2 perc alatt megsütjük, majd hűtőszekrényben lehűtjük.
Villával jól összetörjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót és a nagyon vékonyan felkarikázott zöldhagymát.
Jól lehűtve fogyasztjuk!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept