Virsligulyás
Virsligulyás
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg burgonya
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 1 fej vöröshagyma
- fokhagyma
- 1 cső zöldpaprika
- só
- bors
- pirospaprika
- fűszerkömény
- 2 pár virsli
Elkészítés:
A vöröshagymát megpucolom, apró kockákra vágom, és kevés zsiradékon megdinsztelem, a pirospaprikát hozzáadom, és azonnal rádobom a zöldségeket is. Felöntöm vízzel, sóval borssal, köménnyel fűszerezem, és puhára főzöm. A virslit felkarikázom, de ezzel már épp csak összeforralom. Forrón tálalom, külön kínálhatunk hozzá, csilit vagy Erős Pistát.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept