Sárgabarack-krémleves főzés nélkül
Sárgabarack-krémleves főzés nélkül
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg sárgabarack, magozva
- 1 citrom leve
- 2,5 dl dkg joghurt
- 2,5 dl habtejszín
- 2,5 dl tej
- méz/eritrit
Elkészítés:
Érett, puha sárgabarackokat válogatok, amiket kimagozok és nagyobb darabokra vágok. Nem hámozom meg. Ezután egy fazékba teszem, a gyümölcsre egy evőkanálnyi citromlevet facsarok, és turmixolni kezdem. Amint elég pépessé válik, mehet hozzá először a joghurt, azzal is mixelem, majd a tejszín, amivel szintén alaposan eldolgozom és végül a tej. A legvégén ha szükséges, mézzel vagy édesítőszerrel édesítem. Kajszibarack-gerezdekkel és tejszínhabbal tálaltam. Őszibarackkal is készíthető!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept