Lenmagvas rudak gluténmentesen
Lenmag helyett szezámmaggal, köménymaggal vagy sajttal is megszórhatjuk.
Lenmagvas rudak gluténmentesen
Hozzávalók 6 személyre
- 25 dkg túró
- 25 dkg rizsliszt
- 25 dkg vaj
- 5 dkg lenmag
- 1 db tojás
Elkészítés:
A hozzávalókat tálba mérem, és kézzel jól összegyúrom. Kicsit pihentetem, majd kinyújtom, és rudakat vágok belőle.
A tetejüket megkenem tojással, majd megszórom lenmaggal, 200 fokon kb. 20 perc alatt szép pirosra sütöm.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept