Brassói, ahogy én készítem

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A brassóit sokan sokféleképp készítjük, én így készítem, mi így szeretjük!

Brassói, ahogy én készítem

Hozzávalók 6 személyre

  • 1 kg sertéslapocka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1-2 db zöldpaprika
  • 1-2 db paradicsom
  • bors/borsikafű
  • majoránna
  • zsír
  • 1 kg burgonya
  • A sütéshez: pálmaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Kevés zsíron a hagymát megpirítom, rádobom, a kb 2x2-es kockára vágott húst, fűszerezem, fokhagymanyomón a fokhagymát is belepréselem, hozzáadom a friss paprikát paradicsomot is, amit feldaraboltam előzetesen kevés vízzel felengedve, fedő alatt puhára párolom, végül zsírjára sütöm, én nem szeretem ha "latyakos" marad! Közben a krumplit is megpucolom, kockára vágom, és fritőzben megsütöm. Ha elkészültem, összeöntöm, összekeverem óvatosan és tálalom. Ha szükséges sózom. Saláta, savanyúság illik mellé.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük