Gyümölcsös palacsintanyársak
Gyümölcsös palacsintanyársak
Hozzávalók 8 személyre
- 50 dkg eper
- 1 banán
- 1 kivi
Palcsintához
- 13 dkg liszt
- 1 mokkáskanál sütőpor
- 1 csapott evőkanál cukor
- 11 dkg tejföl
- 1 csipet só
- 1 tojás
Elkészítés:
A tojássárgáját a tejföllel és a sóval simára keverjük, majd óvatosan a cukorral kemény habbá vert tojásfehérjébe forgatjuk. Beledolgozzuk a sütőporos lisztet.
Forró palacsintasütő serpenyőbe evőkanalanként 5 cm-es körökben elterítjük a tésztákat.
Mindkét oldalukat megsütjük, majd hagyjuk hűlni.
A kivit, a banánt karikákra, az epret félbe vágjuk.
A saslikpálcára tetszés szerint, felváltva húzzuk fel a hozzávalókat. Csokiszósszal vagy juharsziruppal tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept