Hajdinás egytálétel
Mi gluténmentesen étkezünk, próbálok újdonságokkal is előrukkolni, finom lett, gyorsan elkészül, csak ajánlani tudom!
Hajdinás egytálétel
Hozzávalók 4 személyre
- 25 dkg hajdina (főzőtasakos)
- 3 pár GM virsli
- 1-2 db zöldpaprika
- 1-2 db paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd foghagyma
- 1 tk chili
- só
- kókuszzsír
Elkészítés:
A dobozon lévő előírás alapján megfőzzük a hajdinát, majd alaposan lecsöpögtetjük. A megtisztított vöröshagymát és a paprikát felaprítjuk, utóbbit 2 evőkanál kókuszolajon megdinszteljük, majd a hagymát is hozzáadva pirulásig sütjük. Közben sózzuk. Belekeverjük a fokhagymanyomón átengedett fokhagymát, kicsit összesütjük, majd elzárjuk a lángot. Chilivel ízesítjük, beleforgatjuk a hajdinát, és az egészet alaposan összevegyítjük. Végül hozzáadjuk a megfőtt karikára szelt virslit. Forrón tálaljuk, salátát kínáljunk hozzá!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept