Madártej
Édesanyámtól tanultam.
Madártej
Hozzávalók 4 személyre
- 6 tojás
- 1 l tej
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 3 ek kristálycukor
Elkészítés:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a tejet felforraljuk, és ebbe kanál segítségével habokat merünk, majd megfőzzük őket. A tojássárgáját elkeverjük a kristálycukorral, a vaníliás cukorral és a vaníliás pudingporral. A fehérjehabokat kiszedjük egy edénybe, a tojássárgás masszát beleöntjük a tejbe, besűrítjük, és ezt a sűrű masszát ráöntjük a fehérjehabokra. Hűtve tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept