Csirkeraguleves
Csirkeraguleves
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg csirkeaprólék
- 25 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, borsó, paprika)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej paradicsom
- 1 kk. ételízesítő
- olaj
- só
- őrölt és szemes bors
- petrezselyem
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott csirkeaprólékot hideg vízben tesszük fel főni, forrás után leszedjük a habját. Hozzáadjuk a zöldségeket kockára vágva, a hagymát és a félbevágott paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük. Amikor a hús megpuhul, grízgaluskákat szaggatunk bele, amit előzőleg 1 tojással, sóval, grízzel kavartunk és állni hagytuk a hűtőben. Tálalás előtt 1-2 karika citrommal lehet színesíteni.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept