Franciasalátás hidegtál
Franciasalátás hidegtál
Hozzávalók 6 személyre
- zöldborsó
- sárgarépa
- kukorica
- burgonya
- kevés zsír a pároláshoz
- só
- majonéz
- cukor
Elkészítés:
A zöldségeket sóval ízesítve, kevés zsiradékon puhára párolom. Ha kihűl, majonézzel összekeverem, és ízlés szerint cukrozom. (Ha pikánsabbá szeretnénk tenni, akkor tejföl, mustár, alma, savanyú uborka hozzáadásával még tovább ízesíthetjük). Főtt, ill. sült húsok mellé tálalhatjuk.
Kaszinótojás
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk. Félbevágjuk hosszanti irányban, a belsejéből a sárga részt eltávolítjuk. A sárgájához keverünk májkrémet, mustárt, sózzuk, borsozzuk, majd ezt a masszát visszatöltjük a fehérjébe.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept