Rozmaringos kacsacomb

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barátomtól kaptam.

Rozmaringos kacsacomb

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 db pecsenye kacsacomb
  • bors
  • rozmaring
  • majoránna
  • 2 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A kacsacombokat megmossuk, besózzuk, borsozzuk, és kb. 1 órát állni hagyjuk.
Bedörzsöljük majoránnával, és egy edénybe tesszük. Mellé teszünk 2 fej hagymát és 3 gerezd fokhagymát.
Kicsit megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amiben meg tudjuk párolni a combokat.
Fedő alatt 160 °C-on 50-60 percig pároljuk a kacsacombokat.
Hústűvel ellenőrizzük, mennyire puhult meg a hús.
Ha megpuhult, 20 percig sütjük 200 °C-on .
A combokat félidőben megfordítjuk, és folyamatosan locsoljuk a pecsenyelével.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük