Füstölt tokhal krémsajttal
Füstölt tokhal krémsajttal
Hozzávalók 4 személyre
- 15 dkg füstölt tokhal
- 10 dkg mascarpone
- 2 ek valódi görög joghurt
- 2 gerezd fokhagyma
- pár tekerés frissen őrölt bors
- himalájai só
- 1 kk citromlé
- pár karika biocitrom
Elkészítés:
A tokhalat apró kockákra vágjuk és egy tálban összekeverjük a mascarponéval, és görög joghurttal. Fűszerezzük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, ízesítjük a citromlével és lazán összekeverjük és behűtjük.
Citromszeletekkel díszítve tálaljuk, friss péksütivel kínáljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept