Spenótfőzelék
Spenótfőzelék
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg spenót
- 5 dkg zsír
- 5 dkg liszt
- 3 gerezd fokhagyma
- 3-4 deci tej
Elkészítés:
A spenótot forró vízben pároljuk amíg összerottyan, leszűrjük, majd deszkán összeaprítjuk. A zsírt serpenyőben felmelegítjük, hozzákeverjük a lisztet és az átnyomott fokhagymát, és rántást készítünk belőle, majd hozzáadjuk a spenótot, és lassan felöntjük, felfőzzük tejjel. Amikor kész, főtt vagy tükörtojással tálaljuk, esetleg főtt tört krumplit is kínálhatunk hozzá, ízlés szerint.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept