Csirkesaláta egressel és sajtchipsszel
Csirkesaláta egressel és sajtchipsszel
Hozzávalók 4 személyre
- 4 db csirkecomb
- 200 gramm puszta saláta
- 100 gramm egres
- só
- bors
- olívaolaj
- balzsamecet
- 50 gramm reszelt sajt
Elkészítés:
Maradék sült csirkéből szoktam készíteni, általában combból, de a csirkemell is megfelelő.
A csirkecombokat megsütöm, sóval borssal fűszerezem. Miután kihűlt, lefejtem a húst a csontról.
Felforrósítok egy serpenyőt, kisebb teáskanálnyi adagokban megsütöm a reszelt sajtot ropogósra, aranybarnára.
A salátát, az egrest összekeverem, sóval, borssal fűszerezem, egy teáskanál balzsamecetet és egy evőkanál olívaolajat öntök rá, hozzáadom a csirkét és a sajtot, majd jól összeforgatom.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept