Mustáros-fokhagymás sült pisztráng
Kedvenc halaimat próbáltam a saját ízlésemnek leginkább megfelelően elkészíteni. Isteni finom, gyakran készítem a családomnak!
Mustáros-fokhagymás sült pisztráng
Hozzávalók 2 személyre
- 2 db konyhakész pisztráng
- 3 ek mustár
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 bögre finomliszt
- 1 ek pirospaprika
- napraforgóolaj
- só
- bors
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott halakat sűrűn, kb fél cm mélyen beirdaljuk, majd besózzuk. A mustárt elkeverjük a zúzott fokhagymával, és belemasszírozzuk a pisztrángokba úgy, hogy a vágásokba is jusson belőle.
1-2 órát hűtőszekrényben pihentetjük.
Ez idő elteltével beborsozzuk, megforgatjuk a paprikás lisztben, és forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Hasábburgonyával, friss kevert salátával és tartármártással kínáljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept