Baconben sült camambert
Biztonsággal ki merem jelenteni, hogy a kedvenc ételem a rántott sajt, a rántott camambertről már nem is beszélve, de a vele járó pepecselést, panírozást, olajszagot már nem annyira szeretem.
Tegnap délután megszállt az ihlet, hogy lehet ezt másképpen is és ebből született ez a nagyon finom vacsora, mely vélhetően most hosszú időn keresztül ismétlődni fog, mert teljesen magával ragadott.
Baconben sült camambert
Hozzávalók 2 személyre
- 2 db camambert sajt
- 4 szelet bacon szalonna
- 4 szem cherry paradicsom
- frissen aprított petrezselyemzöld
Elkészítés:
A camambert sajtot a képen látható módon bevonom a baconnel, jénai tálba teszem, melléhelyezem a félbevágott paradicsomokat és 15 percre 200 fokra előmelegített sütőben megsütöm.
Forrón, petrezselyemzölddel meghintve tálalom.
Jó étvágyat!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept