Krémsajtos, csípős göngyölt karaj

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Krémsajtos, csípős göngyölt karaj

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1 db jalapeno paprika
  • 2-3 levél medvehagyma
  • 2 db tömlős krémsajt /2x100g/
  • 15 dkg bacon
  • őrölt fehérbors
  • 20 dkg finomliszt
  • 2-3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A jalapeno paprikát és a medvehagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikát és medvehagymát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A hússzeletekre teszünk 2-3 félbevágott baconcsíkot. A töltelékből rakunk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Gombás rizst és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük