Krémsajtos, csípős göngyölt karaj
Krémsajtos, csípős göngyölt karaj
Hozzávalók 4 személyre
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 1 db jalapeno paprika
- 2-3 levél medvehagyma
- 2 db tömlős krémsajt /2x100g/
- 15 dkg bacon
- só
- őrölt fehérbors
- 20 dkg finomliszt
- 2-3 tojás
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítés:
A jalapeno paprikát és a medvehagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikát és medvehagymát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A hússzeletekre teszünk 2-3 félbevágott baconcsíkot. A töltelékből rakunk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Gombás rizst és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept