Paradicsomos, kecskesajtos csirkemell
Paradicsomos, kecskesajtos csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 4 db csirkemellfilé
- 3-4 db paradicsom
- 30 dkg kecskesajt
- 5 dkg vaj
- só ízlés szerint
- őrölt fehérbors
Elkészítés:
A csirkemelleket szétnyitottam, kiklopfoltam, sóztam, megszórtam őrölt fehér borssal. A hússzeleteket kevés vajon elősütöttem /éppen csak fehéredésig/. A paradicsomokat és a kecskesajtot fél centi vastag szeletekre vágtam.
A csirkemelleket tepsibe vagy jénaiba tettem egymás mellé. Mindegyikre raktam 3-4 szelet paradicsomot, majd 2-2 szelet kecskesajttal betakartam.
Sütőben 160 fokon, 15-20 perc alatt készre sütöttem. Köretnek rizst vagy friss salátát ajánlok hozzá! Jó étvágyat kívánok!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept