Karajszeletek Budapest raguval

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karajszeletek Budapest raguval

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
  • 20 dkg csirkemáj
  • 40 dkg gomba
  • 20 dkg zöldborsó
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db tv paprika
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 2 db paradicsom
  • étolaj
  • őrölt fekete bors
  • 1 tk pirospaprika
  • finomliszt
Recept idők

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk és kevés olajon pirosra sütjük.
A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kockákra vágjuk.
A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk.
Ha a leve elpárolgott, rátesszük csirkemájat és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk.
Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk.
Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük