Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 db csirkemellfilé
  • 30 dkg tömlős krémsajt
  • 5-6 levél medvehagyma vagy 2 szál újhagyma
  • 2 db hegyes erőspaprika
  • 1 szál parasztkolbász
  • 8 szelet bacon
  • őrölt fehér bors
  • szárnyas fűszerkeverék
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a paprikát és a kolbászt kis kockákra vágjuk.
A krémsajtba keverjük a paprikát, kolbászt, hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A tölteléket elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, 2-2 szelet baconbe göngyöljük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
Tepsibe vagy grillrácsra tesszük a tekercseket és közepes lángon 35-40 percet sütjük.
Sült újkrumplit készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük