Leves több húsból

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Leves több húsból

Hozzávalók 8 személyre

  • 1 kg libaszárnytő
  • 2 db kacsafarhát
  • 50 dkg kacsazúza
  • 6-8 db csirkeláb
  • 50 dkg libaszív
  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 sárgarépa
  • 2 fehérrépa
  • 3 krumpli
  • 1 zeller
  • 1 karalábé
  • 1 csokor zellerzöld
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 kicsi kelkáposzta
  • 25 dkg kelbimbó
  • 1 fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 paradicsom
  • 1 paprika
  • só, egész bors, egész kömény
Recept idők

Elkészítés:

Az összes húst egy nagy fazékban, hideg vízben, a sóval, a borssal, a köménnyel, a hagymával lassú tűzön feltesszük főni. Mikor felhabzik, leszedjük a habját, és hozzátesszük a zöldségeket. Kb. 2-3 óra alatt készre főzzük lassú tűzön, hogy ne legyen zavaros. Így szép tiszta, gyöngyöző levest kapunk. Kóstolás után utánasózzuk. Levestésztát főzünk ki hozzá, és azzal tálaljuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük