Leves több húsból
Leves több húsból
Hozzávalók 8 személyre
- 1 kg libaszárnytő
- 2 db kacsafarhát
- 50 dkg kacsazúza
- 6-8 db csirkeláb
- 50 dkg libaszív
- 50 dkg csirkemáj
- 2 sárgarépa
- 2 fehérrépa
- 3 krumpli
- 1 zeller
- 1 karalábé
- 1 csokor zellerzöld
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 kicsi kelkáposzta
- 25 dkg kelbimbó
- 1 fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- só, egész bors, egész kömény
Elkészítés:
Az összes húst egy nagy fazékban, hideg vízben, a sóval, a borssal, a köménnyel, a hagymával lassú tűzön feltesszük főni. Mikor felhabzik, leszedjük a habját, és hozzátesszük a zöldségeket. Kb. 2-3 óra alatt készre főzzük lassú tűzön, hogy ne legyen zavaros. Így szép tiszta, gyöngyöző levest kapunk. Kóstolás után utánasózzuk. Levestésztát főzünk ki hozzá, és azzal tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept