Bagett-saláta
Bagett-saláta
Hozzávalók 4 személyre
- 280 g mix saláta
- 0,5 kg megszáradt bagett
- 1 fej lilahagyma
- 1 db paradicsom
- 3 ek. almaecet
- 9 ek. olívaolaj
- frissen őrölt bors
- 5 dkg reszelt parmezán
Elkészítés:
A bagettet vékony szeletekre vágjuk, felkockázzuk és megpirítjuk. A megpirított kockákat tegyük tálba. Készítsük el a salátaöntetet. Karikázzuk fel a paradicsomot és a hagymát. Öntsünk rá bazsalikomos balzsamecetet, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Forgassuk össze a saláta mix-szel és a pirított kockákkal. Tálalásnál díszítsük a hagyma- és paradicsomkarikákkal. A tetejére szórjunk reszelt parmezánt.
Tartsuk hűtőben lefedve, 1 órán át.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept