no

Forró puncs egyszerűen

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németországban tanultam, egyetemista korom teleinek egyik kedvence.

Forró puncs egyszerűen

Hozzávalók 6 személyre

  • 1 l száraz vörösbor
  • 1 l narancslé
  • 250 g kristálycukor
  • 8 tojássárgája
  • 0,5-1 dl rum
  • 1 tk fahéj
  • 1 tk szegfűszeg
  • ½ csillagánizs
Recept idők

Elkészítés:

A tojássárgáját cukorral elkeverjük, majd vízfürdő felett robotgéppel habosra keverjük. Ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl forró a víz.
Amikor krémessé válik, apránként adjuk hozzá a vörösbort, amíg kissé lehűl.
Öntsük át egy nagy főzőedénybe, adjuk hozzá az összes vörösbort, narancslét, rumot és a fűszereket.
Négy-öt percig lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett főzzük.
Nagy puncsos tálban tálaljuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük