no

Gesztenyepüré

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gesztenyepüré

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 kg gesztenye
  • rum
  • 8 dkg méz
  • tejszín
Recept idők

Elkészítés:

A gesztenyét mossuk meg, vágjuk be a szemek tetejét. Főzzük puhára, majd pucoljuk meg. Krumplitörővel/húsdarálóval készítsünk masszát belőle, de akár turmixba is tehetjük. Keverjük hozzá a mézet és a rumot. Tejszínhabbal kínáljuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük