Spárgás csirke
Spárgás csirke
Hozzávalók 4 személyre
- 1 csirke
- 1 kg spárga
- olaj
- 1 ek. liszt
- 1 kis pohár tejföl
- só
- kevés cukor
Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk, majd a húsdarabokat megpirítjuk kevés olajon. A megtisztított spárgát kb. 2 cm hosszúra vágjuk, sós, cukros (kevés cukor) megfőzzük. A húshoz hozzáöntjük a spárga levét, és ebben puhára pároljuk. Habarást készítünk a tejföllel és a liszttel, a húsra öntjük, végül hozzáadjuk a spárgákat, és kb. 5 percig még együtt főzzük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept