Bakonyi csirkecomb
Bakonyi csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre
- 4 csirkecomb
- 10 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg gomba
- kis pohár tejföl
- 1 vöröshagyma
- olaj
- liszt
- pirospaprika
- só
Elkészítés:
A combokat sózzuk meg, forgassuk meg lisztben, olajban süssük pirosra mindenhol. Tegyük át egy másik lábasba, öntsünk hozzá kis vizet, pároljuk puhára. Tegyünk rá fedőt is. Az olajhoz (amiben a húst sütöttük), tegyük a szalonnát, majd a hagymát, ha üveges, adjuk hozzá a gombát. Sózzuk meg, majd mehet rá a pirospaprika. Engedjük fel a hús levében. Keverjük hozzá a tejfölt és a lisztet. Ha elég sűrű a gombás ragu, tegyük hozzá a csirkecombokat, és még együtt is forraljuk néhány percig.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept