Töltött hústekercs
Töltött hústekercs
Hozzávalók 4 személyre
- fél kg tarja
Töltelék
- 20 dkg főtt füstölt sonka
- fél vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 ek. sajtkrém
- 2 ek. tejföl
- bors
- mustár
- só
Tetejére
- kis pohár tejföl
- 1 tojássárga
- 5 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A tarját nagyobb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A töltelék hozzávalóit apróra vágjuk (amit kell), összekeverjük. Rátesszük a hússzeletekre, és feltekerjük, összetűzzük fogvájóval. A tojássárgát, a sajtot és a tejfölt összekeverjük, rákenjük a tetejére. 180 fokon megsütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept