Sült kacsacomb
Sült kacsacomb
Hozzávalók 6 személyre
- 6 kacsacomb
- fél kg krumpli
- só
- 1 fej fokhagyma
- zsír
Elkészítés:
A kacsacombokat alaposan megtisztítom, majd megsózom, jól megszurkálom fokhagymagerezdekkel, de akár a hús mellé is tehetem a fokhagymát. Kevés vízben, jól kizsírozott edénybe felteszem a tűzhelyre párolni. Közben a krumplit megpucolom, és kb. félig megfőzöm. Ha a kacsa már puha, egy tepsibe beleöntöm a szaftot, arra a krumplit szépen lerakom, majd a húst rá, és szép barnára sütöm. Párolt káposztával tálalom.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept