Bundás alma
Bundás alma
Hozzávalók 6 személyre
- 3 dl tej
- 1 dl szénsavas ásványvíz
- 2 tojás
- 30 dkg liszt
- fél e.k cukor
- 1 csipet só
- 3 nagyobb alma
- porcukor
- fahéj
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekeverjük. A palacsintáénál valamivel sűrűbb tésztát kell kapni. Ha szükséges, tegyünk még hozzá lisztet. Az almákat meghámozzuk a magházat eltávolítjuk, felszeleteljük. Kevés olajon, palacsintasütőben megsütjük az almákat úgy, hogy előbb belemártjuk a masszába. A tetejét fahéjas porcukorral megszórjuk, úgy kínáljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció