Szilvi kedvenc brassóija
Szilvi kedvenc brassóija
Hozzávalók 8 személyre
- 1/2 kg csirkemell
- 1/2 kg pulykacomb
- 2 fej vöröshagyma (közepes)
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- pirospaprika
- ételízesítő
- bacon szalonna
Elkészítés:
A húsokat megmossuk, majd kockára vágjuk. A hagymákat megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk. A szalonnát csíkokra szeljük, és kibélelünk velük egy tűzálló edényt. A húst, a hagymákat, a szalonnát és a fűszereket rétegezve tesszük az edénybe. Addig ismételjük, míg tartanak az alapanyagok. Fontos, hogy a tetejére szalonna kerüljön. Lefedve sütőbe tesszük, kb. 1 óra alatt készre sütjük. Sült krumplival és savanyúsággal tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept