Lazac gourmet salátával

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A család imádja a lazacot, a pálpusztait és a friss salátát.
Szerintem ez a trió verhetetlen, ha ínyenc az ember.

Lazac gourmet salátával

Hozzávalók 4 személyre

  • 1000 g fagyasztott vadlazacfilé
  • 300 g friss salátakeverék
  • 100 g pálpusztai sajt
  • frissen őrölt színes bors
  • 1 tk balzsamecet
  • 1 ek extra szűz olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Gourmet recept
A halról a jeget leolvasztjuk, besózzuk, borsozzuk és félretesszük, míg a salátát elkészítjük. A sajtot egy edénybe tesszük, apróra feldaraboljuk, majd a salátakeveréket hozzáadjuk, ráöntjük az olajat, ecetet és a tejszínt, ezután alaposan összeforgatjuk. Félórára hűtőbe tesszük.
A halak mindkét oldalát kb.5- 6 percig grillezzük, majd a salátával tálaljuk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük