Lazac gourmet salátával
A család imádja a lazacot, a pálpusztait és a friss salátát.
Szerintem ez a trió verhetetlen, ha ínyenc az ember.
Lazac gourmet salátával
Hozzávalók 4 személyre
- 1000 g fagyasztott vadlazacfilé
- 300 g friss salátakeverék
- 100 g pálpusztai sajt
- só
- frissen őrölt színes bors
- 1 tk balzsamecet
- 1 ek extra szűz olívaolaj
Elkészítés:
Gourmet recept
A halról a jeget leolvasztjuk, besózzuk, borsozzuk és félretesszük, míg a salátát elkészítjük. A sajtot egy edénybe tesszük, apróra feldaraboljuk, majd a salátakeveréket hozzáadjuk, ráöntjük az olajat, ecetet és a tejszínt, ezután alaposan összeforgatjuk. Félórára hűtőbe tesszük.
A halak mindkét oldalát kb.5- 6 percig grillezzük, majd a salátával tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept