Vadlazac vadrizzsel
Valahol olvastam. a hal, az ananász és a kesudió trió igazi ízbomba. Ezt fokoztam a vadrizzsel ami tudvalevőleg a gabonák királya.
Vadlazac vadrizzsel
Hozzávalók 4 személyre
- 2x213 g vadlazackonzerv
- 2x560 g darabolt ananászkonzerv
- 80 g pörkölt sós kesudió
- 250 g rizskeverék vadrizzsel
- 1 kisebb vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek étolaj
Elkészítés:
Gourmet recept
A hagymákat megtisztítjuk, felaprítjuk és az étolajon megsütjük, majd hozzáadjuk a rizst, a lazacok és az ananász levét, valamint a szükséges vizet.
Készre főzzük és a tányérokon elosztjuk.
A rizsre szedjük az ananászkockákat.
A lazacot ráhalmozzuk és végül a kesudióval díszítjük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept