Marhalép póréhagymával

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A lép a májjal egyenértékű finomság, sokan ezt nem tudják, így nem is használják.
A családi disznó- és borjúvágásoknál tanultam ezt meg.
Nem egy drága étel, de finoman el lehet készíteni.
A családban mindenki szereti.

Marhalép póréhagymával

Hozzávalók 2 személyre

  • 0,50 kg marhalép
  • 1/4 póréhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • frissen őrölt bors
  • 1 marék rizs
  • 2 ek. zsír
Recept idők

Elkészítés:

Gourmet receptek

A lépet megtisztítjuk a faggyútól, majd megmossuk, ezután hosszában felcsíkozzuk és vékonyra felszeleteljük.
A hagymákat megtisztítjuk és felaprítjuk. A zsír egyik felén dinszteljük a hagymákat, és a lépet, később rászórjuk a fűszereket. Egy másik serpenyőben, a zsír másik felén a rizst dinszteljük, majd sózzuk, borsozzuk, vizet öntünk alá, és főzzük, majd lefedjük.

1
2

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük