Fokhagymás báránycomb
Fokhagymás báránycombok
Hozzávalók 4 személyre
- 1-1.5 kg báránycomb
- 1 fej fokhagyma
- só
- oregano
- rozmaring
- olaj
Elkészítés:
GOURMET
A báránycombot sütésre előkészítjük, szükség esetén lehártyázzuk... Az olajjal összekeverjük a fűszereket (só, bors, oregano, rozmaring), majd megkenjük vele a combot. A fokhagymáknak késsel kis lyukakat készítünk,és megtűzdeljük a húst. Öntsünk vizet a hús alá, és alufólia alatt süssük meg. Az utolsó percekre vegyük le a fóliát, így még szebb színe lesz a báránynak.
Tipp: Tehetünk a tepsibe krumplit, nagyon finom lesz a hústól.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept