Gombás csirkemell galuskával
Gombás csirkemell galuskával
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg csirkemell
- 10-15 dkg gomba
- 2 kanál olaj
- 1 fej hagyma
- 1 paradicsom
- 1 húsos paprika
- só
- bors
- chili paprika
- 1,5 dl tejszín
- 1 kanál liszt
Elkészítés:
GOURMET RECEPTEK
A felaprított hagymát megdinszteljük egy pici olajon. A kockára vágott paprikát és paradicsomot, valamint a felszeletelt gombát hozzáadjuk. Pároljuk néhány percig, és beletesszük a megtisztított húsdarabokat.
Rászórjuk a pirospaprikát, sót, borsot, és felöntjük pici vízzel. Puhára pároljuk, majd a liszttel összekevert tejszínnel behabarjuk, galuskával tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept