Májjal töltött csirkecomb
Úgy kóstoltuk barátnőmnél, és kicsit átdolgoztam. Ajánlom mindenkinek.
Májjal töltött csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre
- 6 nagyobb csirkecomb
- 3 kisebb doboz májkrém
- 2 ek tejszín
- 1 db zsemle
- kevés kockára vágott szalonna
- fél csokor petrezselyem
- só
- bors
Elkészítés:
Gourmet recept
A csirkecombot mossuk meg, a zsemlét áztassuk be, a petrezselymet aprítsuk fel. Majd a töltelékhez szükséges hozzávalókat dolgozzuk össze, és töltsük meg a csirkecomb bőr alatti részét. Legjobb, ha tűzálló tálban sütjük. Alufóliával lefedve pároljuk, majd a végén pirosra sütjük már fólia nélkül.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept