Tejszínes karalábés csirkeragu
Tejszínes karalábés csirkeragu
Hozzávalók 2 személyre
- 3 filézett alsó csirkecomb
- 2 közepes karalábé
- főzőtejszín
- liszt
- petrezselyemzöld
- őrölt bors
- burgonya
- só
Elkészítés:
GOURMET RECEPTEK
A felkockázott combokat átpirítjuk egy kis olajon, fűszerezzük,majd a karalábét hozzáadjuk.
Felöntjük pici vízzel, adunk hozzá aprított petrezselymet és pároljuk.
Miután megpuhultak, behabarjuk tejszínnel, és egy kanál liszttel.
A krumplit sós vízben megfőzzük, majd hirtelen egy kis olajon borssal átsütjük egészen pirosra.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept