Bazsalikomos csirkemell
Itt a húsvét.
Bazsalikomos csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 60 dkg csirkemell
- 80 dkg burgonya (apró szemű)
- 50 dkg koktélparadicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 1 csokor bazsalikom
- 5 ek olívaolaj
Elkészítés:
Húsvéti receptek
A burgonyákat félbevágjuk, tűzálló tálba tesszük, és elkeverjük az egészben hagyott koktélparadicsomokkal. Alaposan megsózzuk, rálocsoljuk az olívaolajat, elkeverjük az aprított bazsalikom felével, és az aprított fokhagymával. A zöldségek közé helyezzük a sózott csirkemelleket. Lefedjük fóliával, és megsütjük. A fóliát levéve kissé rápirítunk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept