Farakás
Egyszerű és fincsi. :)
Farakás
Hozzávalók 4 személyre
- 1 csomag babapiskóta
- tej
- rumaroma
- A krémhez:
- 4 dl tej
- 1 cs étcsokis pudingpor
- 3 ek cukor
- 1 ek kakaó
- 5 dkg vaj vagy margarin
- 1 kk rumaroma
Elkészítés:
A krémhez a pudingot megfőzzük a cukros tejben, majd belekeverjük a kakaót, a rumaromát. Amíg meleg, a vajat is hozzáadjuk.
Egy őzgerincformát kibélelünk alufóliával, és a rumaromával elkevert tejben hirtelen megmártjuk a babapiskótákat. Ahogy bemártottuk, máris tesszük a formába, kibéleljük vele a formát. Amint egy sorral végeztünk, bekenjük a csokis krémmel. Ismét babapiskóta, majd krém, a legfelső sor babapiskóta legyen. Egy pár órára hűtőbe tesszük, majd egy hosszúkás tálcára borítjuk és szitálunk rá kakaót.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept