Rukkola- és cukkinikrémleves
Különleges.
Rukkola- és cukkinikrémleves
Hozzávalók 4 személyre
- 25 dkg rukkola
- 1 kisebb cukkini
- 3 ek olívaolaj
- 2 dl zabtejszín
- 1 ek szójajoghurt
- 1 ek citromlé
- só
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db közepes burgonya
- 1,5 l víz
Elkészítés:
A rukkolát megmossuk, a cukkinit lereszeljük, majd egy kevés olajjal meglocsolt vízben feltesszük mindezt főni, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, fokhagymát, és a burgonyát. Amikor megpuhult, beleöntjük a zabtejszínt, és vizet is adunk hozzá. Alaposan összeturmixoljuk. Sóval, citromlével, szójajoghurttal ízesítjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept