Kriszta zászlója
Kriszta zászlója
Hozzávalók 4 személyre
- 25 dkg margarin
- 35 dkg cukor
- 5 tojás
- 1 ek citromlé
- 35 dkg liszt
- 1 sütőpor
- 10 dkg kókuszreszelék
- piros és zöld ételszínezék
- kis üveg baracklekvár
- 20 dkg tortabevonó
Elkészítés:
A margarint porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a tojásokat, a citromlevet és összekeverjük. Hozzátesszük a lisztet, a sütőport és alaposan elkeverjük. 3 részre osztjuk, egyikbe piros, másikba zöld ételszínezéket keverünk. A harmadikba pedig kókuszreszeléket. Egyenként lapokat sütünk belőlük
(180 C fokos, előmelegített sütő). Hagyjuk kihűlni a lapokat. A zöld lapra lekvárt rakunk, majd a fehér lap jön, szintén lekvárral, és végül a piros lapot tesszük rá. Megolvasztjuk a tortabevonót, és a tetejére simítjuk, végül kókuszreszelékkel megszórjuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept