Tejszínes-kukoricás sertés
Egy gyors vasárnapi ebéd volt. Saját ötlet.
Tejszínes-kukoricás sertés
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg sertéscomb
- 1 kis doboz kukoricakonzerv
- 2 dl főzőtejszín
- 1 guriga szalámis lágy sajt
- 5 gerezd foghagyma
- 1 fej vörös hagyma
- 1 ek liszt
- só
- bors
- piros paprika
- vegeta
- olaj
Elkészítés:
A húst megmossuk, hosszú csíkokra vágjuk, és feltesszük főni az apróra vágott foghagymával, borssal, sóval, vegetával. A főzőtejszínt kikeverjük a liszttel, a sajttal, az apróra vágott hagymával. Mikor a hús teljesen megpuhult, öntünk rá olajat és lepirítjuk, ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt. 2 perc alatt összefőzzük és megszórjuk piros paprikával.
Krumplipürével tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept