Görögdinnyés-mascarponés pohárkrém
Görögdinnyés-mascarponés pohárkrém
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg felkockázott görögdinnye
- 10 dkg mascarpone
- 1 dl habtejszín
- 1 csomag vaníliás cukor
- porcukor ízlés szerint
- karamellizált szezámmag
Elkészítés:
A dinnyét kimagozzuk és felkockázzuk. A mascarponét kikeverjük az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral és a vaníliás cukorral. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverjük, végül a fagylaltos kelyhekbe felváltva belekanalazzuk a dinnyét és a krémet. Legalább fél órára a hűtőbe tesszük, hogy kellőképpen lehűljön.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept