Sajttal töltött csirkecomb sült krumplival

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez a sokadik töltött csirkecomb receptjének egyszerű változata. Gyorsan elkészíthető ebédre. Mindig többet készítek, mert hidegen vacsorára is szívesen fogyasztja a család.

Sajttal töltött csirkecomb sült krumplival

Hozzávalók 4 személyre

  • 8 db csirke felsőcomb
  • 200 g trappista sajt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek petrezselyem
  • 2 db tojás
  • 1 púpozott ek liszt
  • 4 ek zsemlemorzsa
  • 2 ek napraforgóolaj
  • bors
  • A kukoricalisztbe forgatott krumplihoz:
  • 6 db burgonya
  • 1 kk fokhagymapor
  • rozmaring
  • fűszerpaprika
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept

A megmosott, kicsontozott combokat sózd, borsozd, tedd beléjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát és sajtdarabokat úgy, hogy inkább a belsejük felé legyen belőle több, majd göngyöld fel, és mindegyiket tűzd át egy-egy hústűvel.
Először mártsd meg a combokat tojásban, amibe tedd bele a lisztet és 1 kk csombort, végül jöhet a zsemlemorzsába forgatás. 2 ek olajat teszünk a csirkecombokra.
Bélelj ki egy nagy tepsit sütőpapírral és tedd rá a húst.
A kukoricalisztbe forgatott burgonyához a krumpli kivételével keverd össze a hozzávalókat, majd forgasd össze alaposan a felszelt krumplival.
Forgasd kukoricalisztbe, és tedd a húsok mellé, majd 220 fokos sütőben időnként átforgatva kívül ropogósra, belül puhára az egészet kb. egy óra alatt.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük