Gesztenyés-csokis szelet
Ezt a receptet még anyukámtól tanultam 5 évvel ezelőtt. Nagyon sokat csinált nekünk ilyet és alig vártuk, hogy kész legyen. Ha szeretnétek, próbáljátok ki, nagyon finom.
Gesztenyés-csokis szelet
Hozzávalók 6 személyre
- 6 tojásos piskóta
- A krémhez:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 2 cs. csokipuding
- 6 dl tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- rum
Elkészítés:
A piskótát a szokott módon megsütöm, és ketté vágom.
A gesztenyemasszát a cukorral és a margarinnal kikeverem.
A pudingot a tejjel megfőzöm, és ha kihűlt, kikeverem a gesztenyés margarinnal, majd megtöltöm vele a piskótát.
A tetejére is kenek egy vékony krémet, és díszíthetem tetszés szerint.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept