Csirkemell sajtos-kolbászos zsebekkel
Csirkemell sajtos-kolbászos zsebekkel
Hozzávalók 2 személyre
- csirkemell
- sajt
- kolbász
- kakukkfű
- só
- olívaolaj
- gulyáskrém
Elkészítés:
Az egész csirkemellet lebőröztem, majd lefejtettem a csontról. Vízszintesen félbevágtam, majd bevagdostam még 1,5 cm-enként. Kolbászkarikákkal, és nem túl vékony sajtdarabkákkal megraktam a vájatokat. Sőt, kakukkfűágakkal is megtűzdeltem, ami plusz fűszeres ízt adott neki.
Lefóliáztam, majd jó félórát sütöttem. Joghurtos salátával tálaltam.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept