Dinnyés-vodkás hűsítő
Dinnyés-vodkás hűsítő
Hozzávalók 4 személyre
- 4 csésze görögdinnye - a magokat szedjük ki
- 2 kk szirup
- 2 ek citromlé
- 1 dl vodka
- 2 ek dinnyelikőr
- 4 citrom ki facsarva (héja díszítésnek)
Elkészítés:
Pürésítsük robotgéppel a dinnyét, majd tegyük a hűtőbe. Addig keverjük össze a vodkát, szirupot, likőrt és citromlét. Miután a dinnye már lehűlt, vegyük ki, és adjuk hozzá a koktélhoz. Gyümölcsökkel, mentával is kínálhatom.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept