Címoldal   /   Főzzünk! Receptfeltöltő   /  

Vajas- fokhagymás sült rák - Főzzünk! Receptfeltöltő, csakanygabi receptje

  1. REGISZTRÁLJ, vagy LÉPJ BE!
  2. Töltsd fel a receptedet!
  3. Nyerj értékes ajándékokat!

Kedves Feltöltők!

A hónap témája: 30 PERCES RECEPTEK
A 30 PERCES RECEPTEK közé várunk minden olyan ételt, amit a konyhádban található alapanyagokból el lehet készíteni. Mindegy, hogy süti, leves, szósz vagy bármi más ehető, csak 30 perc alatt elkészíthető legyen!

Feltöltöm most a FÉLÓRÁS receptem »

Vajas- fokhagymás sült rák
Feltöltötte: csakanygabi, Szeged
A feltöltő további receptjei: 10 db »
  • Kategória:Húsételek
  • Hány főre:2
  • Nehézségi fok:könnyű
  • Hányan készítették el:1
  • Elkészítési idő:10 - 20 perc
  • Szavazatok száma:4 db

Hozzávalók:

  • 5 dkg vaj
  • 3 ek. olívaolaj
  • 25dkg királyrákfarok (héja nélkül)
  • 1 nagy fej fokhagyma
  • ételízesítő
  • bors ízlés szerint

Elkészítés:

A vajat és az olívát egy serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a megmosott és lecsöpögtetett rákfarkat, a nagyobb darabokra vágott fokhagymagerezdeket, fűszerezzük, és addig sütjük amíg szépen pirulni kezd. Utánízesítjük és már tálalhatjuk is.
Rizskörettel, fokhagymás öntetes jégsalátával és sült zöldségekkel tálaltam.

Eddig 1 olvasónk készítette el.
Eddigi szavazatok száma: 4
Jelentem
Én is elkészítettem

Ahhoz, hogy szavazhass, előbb regisztrálnod kell, vagy, ha már megtetted, be kell lépned!

Még nincs hozzászólás

Mások ezeket próbálták kimég több »

10 szavazat

Gyors hamis pizza

feltöltve: 2013.08.29.

beküldte: hajni21, Szlovákia

  • 10 - 20 perc
  • Nehézségi fok:könnyűközepesnehéz
  • 2 olvasó készítette el
36 szavazat

Csirkemájas padlizsántekercs polentával.

feltöltve: 2012.12.22.

beküldte: KGIZI, Adony

  • 50 - 60 perc
  • Nehézségi fok:könnyűközepesnehéz
  • 1 olvasó készítette el
125 szavazat

Baconbe tekert húsrolád

feltöltve: 2012.07.17.

beküldte: Timcs, Szombathely

  • 30 - 40 perc
  • Nehézségi fok:könnyűközepesnehéz
  • 5 olvasó készítette el
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.